Ziekte Loretta Schrijver

Ziekte Loretta Schrijver
Ziekte Loretta Schrijver

Ziekte Loretta Schrijver | Na een pre-stadium diagnose van darmkanker, stond het leven van Loretta Schrijver de afgelopen maanden volledig op zijn kop. Tijdens een live-uitzending op RTL Boulevard deelde de presentatrice van Koffietijd voor het eerst haar ervaring op televisie.

Ze is door het slechte weer deze zomer maar liefst 12 kilo afgevallen.

Loretta Schrijver, die net geopereerd werd na de diagnose van een vroeg stadium van darmkanker, kan volgens het bedrijf de komende tijd niet terugkeren naar Koffietijd. In een interview met RTL Boulevard stelt de presentator dat dit nog te veel is voor het publiek.

“Dat is nog een tikkeltje te veel”, zegt Schrijver over het gewicht. “Om 5.30 uur opstaan, om 6 uur in de auto wachten, de avond ervoor zorgen dat alles klaar is, slapen.”

Daarnaast draagt ​​het feit dat Koffietijd live wordt uitgezonden bij aan de populariteit ervan. Schrijver is begonnen met het werk aan het volgende seizoen van The Masked Singer, dat in het najaar zal worden uitgezonden. “Dat wordt opgenomen, dus als er iets misgaat, kun je het systeem even uitschakelen.”

Ze onthulde in juni dat ze gediagnosticeerd was met vroege darmkanker en dat een plek was verwijderd tijdens een tweede operatie, die beide in juni plaatsvonden. Schrijver werd opgenomen in het ziekenhuis voor een aantal problemen, waaronder een longontsteking. Het duurde zes weken voordat ze uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Sinds eind mei valt de koffietijd samen met de zomervakantie. Als gevolg van haar ziekte zag Schrijver zich twee weken eerder genoodzaakt het evenement te annuleren. Het nieuwe seizoen gaat op maandag 30 augustus in première.

Ziekte Loretta Schrijver

Eerder verklaarde ze dat ze geopereerd moest worden vanwege een ‘verdachte plek’ op haar lichaam. Volgens Schrijver is de plek bij deze tweede ingreep verwijderd.

De presentator van Coffee Time ligt nog in het ziekenhuis vanwege problemen, waaronder een longontsteking. “Het was een levende horror voor mij. “Ik heb een paar behoorlijk slechte weken gehad”, geeft Loretta toe aan Shownieuws. Ze verwacht eind volgende week uit het ziekenhuis te zijn, als alles goed gaat. “Ik’ Ik zit in het topziekenhuis van Nederland en ben in zeer bekwame handen”, zegt de patiënt.

Iedereen had gehoopt dat Loretta Schrijver voor de start van het nieuwe seizoen terug zou kunnen keren naar Koffietijd, maar op dit moment is dat niet haalbaar.

“Het is nog iets te fors”, zegt Schrijver in een interview met RTL Boulevard. “Om 5.30 uur opstaan, om 6 uur in de auto wachten, de avond ervoor zorgen dat alles klaar is, slapen.”

Ze onthulde in juni dat ze gediagnosticeerd was met vroege darmkanker en dat een plek was verwijderd tijdens een tweede operatie, die beide in juni plaatsvonden. Schrijver werd opgenomen in het ziekenhuis voor een aantal problemen, waaronder een longontsteking. Het duurde zes weken voordat ze uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Sinds eind mei valt de koffietijd samen met de zomervakantie. Als gevolg van haar ziekte zag Schrijver zich twee weken eerder genoodzaakt het evenement te annuleren. Het nieuwe seizoen gaat op maandag 30 augustus in première.

Wil je één keer per week het meest recente nieuws in je mailbox ontvangen? Het mooiste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor modieuze dames met gevoel voor humor.

Ziekte Loretta Schrijver
Ziekte Loretta Schrijver